Brušenje in poliranje

Vseh oblik do največjega sijaja

V tej storitvi naše podjetje ponuja brušenje in poliranje izdelkov, polizdelkov ali pločevine iz inox materialov. Smo strokovno usposobljeni v brušenju dinamičnih oblik izdelkov.

Z našo tehnologijo vam bomo zagotovili najvišjo kakovost. Kot prednost pa bi izpostavili tudi hitrost obdelave ter osebno dostavo.

Svetujemo vam na področju izgleda ter zahtev za kasnejšo kemijsko obdelavo vašega produkta.

Tigmag Obdelava in izdelava jekla

Poliranje

Poliramo pločevino do 1000 x 2000mm, ki je kasneje primerna za elektropoliranje brez vizualnih napak, kot so pike, lise itd.

Polirano pločevino vam zaščitimo, ali pa iz nje naredimo izdelek po vaši želji (razrez, krivljenje, upogib, …)Z debelino pločevine nismo omejeni. Za potrebo po največjem sijaju in gladkosti dosežemo Ra do 0.01um. Seveda pa je za takšno delo potrebno znanje o predhodni kakovosti materiala, za kar smo usposobljeni.

Bistvenega pomena na tem področju pa je “stopnja” poroznosti materiala, ki se izrazito pokaže pri finem brušenju in poliranju (zaradi točkovnega pregretja se določen material lušči), zato je faktor poroznosti pomemben in temelji na racionalni presoji izbire inox materialov.

Za vaša vprašanja, s področja varjenja, brušenja, elektropoliranja in pasivacije
nas kontaktirajte na telefon +386 41 466 129 ali preko kontaktnega obrazca.
Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem času.

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@tigmag.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo TIGMAG d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov:
    info@tigmag.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Tigmag d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.