Elektropoliranje, lokalno EP

Brez lis in vizualnih napak

Preferenca našega podjetja je, da se posvetimo vsakemu izdelku posebej ter z vašo pomočjo realiziramo zahteve sijaja in kvaliteto elektropoliranja. Elektropoliramo lahko notranjost ali zunanjost vašega izdelka, po potrebi lahko določene površine zaščitimo česar rezultat so ne-elektorpolirani deli.

Elektropoliramo lahko na dva načina. In sicer doseganje visokega sijaja ali odvzemanje materiala za večjo natančnost vse od 0.005mm do 0.01mm. S pravilno elektrolizo se izognemo matiranju, lisam, pikam ter ostalim vizualnim napakam. Pri našem postopku dosežemo do 98% enakost elektropoliranja
vseh možnih oblik.

Tigmag Obdelava in izdelava jekla

V ponudbi imamo tudi lokalno elektropoliranje. S tem postopkom obstoječe že elektropolirane izdelke zaradi mehanskih poškodb popravimo in s ponovnim elektorpoliranjem vrnemo v prvotno stanje. S tem se izognete večjim finančnim stroškom.

Elektropolirani izdelki imajo kar nekaj prednosti:
– Dosežemo visok sijaj (super mirror)
– Očistimo okside (nečistoče)
– Zaščitimo material pred zunanjimi in kemijski vplivi
– Zmanjšamo hrapavost

Za popolno zaščito pa si oglejte še zadnji kemijski proces imenovan PASIVACIJA.

Za vaša vprašanja, s področja varjenja, brušenja, elektropoliranja in pasivacije
nas kontaktirajte na telefon +386 41 466 129 ali preko kontaktnega obrazca.
Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem času.

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@tigmag.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo TIGMAG d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov:
    info@tigmag.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Tigmag d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.